A legszebb mi adható ...
... új otthon

Gödöllői u 128 tetőtér 4.

1141 Budapest, Gödöllői u 128 tetőtér 4.
Építés éve:
2015
Szobák száma:
3+1
Emelet:
tetőtér
Terület:
97 m2
ELKELT
A tetőtér teljes szintjét elfoglalja ez a fiatalos luxuslakás, mely két erkélyének és a tetőtéri ablakoknak köszönhetően természetes fényben úszik egész nap. Világos tágas terek, optimális helykihasználhatóság, luxus, alacsony fenntartási költségek, kertvárosi életérzés jellemzi.
A lakáshoz tároló és garázs tartozik értéke:

Kiemelt jellemzők: pinceszinti garázs, tároló

Ingatlan képgaléria: Gödöllői u 128  tetőtér 4.

A tetőtér teljes szintjét elfoglalja ez a fiatalos luxuslakás, mely két erkélyének és a tetőtéri ablakoknak köszönhetően természetes fényben úszik egész nap. Világos tágas terek, optimális helykihasználhatóság, luxus, alacsony fenntartási költségek, kertvárosi életérzés jellemzi. A lakás vételára magában foglal még egy pinceszinti garázst és egy 5 nm-es tárolót. Kialakítása: különálló tágas konya, étkező, nagy nappali, 2 db háló, 1 db fürdőszoba, kialakítható 2 fürdőszobássá is, előszoba, WC, 2db erkély. A lakás burkolatai, belső kialakítása szerkezetkész állapotig változatható. Ehhez belsőépítészeti tanácsadást biztosítunk.
A lakás XIV kerület Gödöllői u. 128 sz alatt családi házas zöldövezetben épülő 4 lakásos energiatakarékos első emeletén helyezkedik el. Az épület fűtését és meleg vízellátását SOLAR RENDSZER biztosítja.