A legszebb mi adható ...
... új otthon

Renée ház1.em 3.

1141 Budapest, Gödöllői u 128 I/3
Építés éve:
2014
Szobák száma:
4
Emelet:
1
Terület:
98 m2
ELKELT

Kattintson az alaprajzra a kinagyításhoz.

Az első emelet teljes szintjét elfoglalja ez a hatalmas, duplakomfortos luxuslakás. A lakás három erkély fogja körbe, lehetőség nyílik ezáltal a lakás minden helységéből az erkélyre való közvetlen kijutásnak,valamint a körbenapozottságnak.

Kiemelt jellemzők: pinceszinti garázs, tároló

Ingatlan képgaléria: Renée ház  1.em 3.

Az első emelet teljes szintjét elfoglalja ez a hatalmas, duplakomfortos luxuslakás. A lakás három erkély fogja körbe, lehetőség nyílik ezáltal a lakás minden helységéből az erkélyre való közvetlen kijutásnak,valamint a körbenapozottságnak. Világos tágas terek, intimitás, luxus, alacsony fenntartási költségek, kertvárosi életérzés jellemzi. A lakás vételára magában foglal még egy pinceszinti garázst és egy 6 nm-es tárolót. Kialakítása: tágas konya, étkező, nagy nappali, 3 db háló, 2 db fürdőszoba épített zuhannyal illetve fürdőkáddal, előszoba, 2 WC, gardrób, 3 db erkély. Előnye: fürdő, WC ablakkal rendelkezi, ezen kívül valamennyi helyiségből az erkélyek közvetlenül nyílnak. A lakás burkolatai, belső kialakítása szerkezetkész állapotig változatható. Ehhez belsőépítészeti tanácsadást biztosítunk.
A lakás XIV kerület Gödöllői u. 128 sz alatt családi házas zöldövezetben épülő 4 lakásos energiatakarékos első emeletén helyezkedik el. Az épület fűtését és meleg vízellátását SOLAR RENDSZER biztosítja.