A legszebb mi adható ...
... új otthon

Zsálya u 11.fsz 2 lakás

1141 Bp Zsálya u 11 fsz 2 lakás
Építés éve:
2013
Szobák száma:
2
Emelet:
fsz
Terület:
45 m2
ELKELT

Kattintson az alaprajzra a kinagyításhoz.

Ideális környezetben Zugló csendes, de könnyedén megközelíthető családi házas zöldövezetében újépítésű kislakásszámú energiatakarékos liftes társasház földszintjén található ez a 45 nm-es kertkapcsolatos, déli fekvésű új lakás.

Kiemelt jellemzők: lift, tároló

Ingatlan képgaléria: Zsálya u 11.  fsz 2 lakás

Ideális környezetben Zugló csendes, de könnyedén megközelíthető családi házas zöldövezetében újépítésű kislakásszámú energiatakarékos liftes társasház földszintjén található ez a 45 nm-es kertkapcsolatos, déli fekvésű új lakás. Az épület külső megjelenésében, belső kialakításában valamint a beépített anyagok tekintetében is korszerű technológiát, magas minőséget, képvisel.
A lakás jelenleg bútorozatlan, a képeken megjelenített bútorok dekorációs célokat szolgálnak.
A lakás kialakítása jelenleg 1 hálószoba, 1 db amerikai konyhás nappali, előszoba, fürdőszoba+wc., terasz. A lakás burkolatai – kivétel fürdőszoba+wc/ igény szerint változtathatóak, valamint a falszínek is. A nappaliból és a hálószobából is megközelíthető a terasz és a kert. A kert parkosított, önöző rendszerrel kiépített.

A ház a jelenlegi legkorszerűbb energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik / A+/, mindezt SOLAR fűtés- és a használati melegvíz előállító RENDSZER garantálja.
A lépcsőházban korszerű világítási rendszert került kiépítésre, mely az alacsony elektromos közös költségen felül folyamatos alkony világítás révén szolgáltatja a lakók számára a sötétedésben is a biztonságot.
A lakáshoz tároló vásárolható 700 00.- forint áron.