A legszebb mi adható ...
... új otthon

Zsálya u 11.tetőtér 10.

1141 Zsálya u 11 tetőtér 10
Építés éve:
2013
Szobák száma:
3
Emelet:
tetőtér
Terület:
78 m2
ELKELT

Kattintson az alaprajzra a kinagyításhoz.

Egyedi kialakítás, panorámás kilátás, exkluzív magánszféra jellemzi ezt a Budai hegyekre néző tetőtéri lakást, mely a benne lévő bútorokkal, garázzsal és tárolóval együtt eladó.

Kiemelt jellemzők: lift, tároló, saját parkoló

Ingatlan képgaléria: Zsálya u 11.  tetőtér 10.

Egyedi kialakítás, panorámás kilátás, exkluzív magánszféra jellemzi ezt a Budai hegyekre néző tetőtéri lakást, mely a benne lévő bútorokkal, garázzsal és tárolóval együtt eladó
Az enteriőrt fiatalos elegancia, hasznos kialakítás, otthonos hangulat jellemzi. A szabad kilátásnak, valamint az egyedi tervezésű és gyártású 180° -ban nyíló üvegajtóknak köszönhetően természetes fényben úszik az otthon egész nap.
Az előszoba, konyha, étkező, nappali magas fényű, impregnált gránitburkolatú. A szobák magas fényű padlóburkolatúak. A fürdőszoba valamint a wc-kézmosó egyedi tervezésű Edilcuoghi lap burkolatot kapott. A konyhai falburkolat olaszgyártású üvegmozaik.
A konyha bútor frontja pácolt borovi fenyőből készült, gránit munkalappal, és mosogatótálcával. Beépítésre került a főzőlap, mosogató gép, mosó- és szárítógép, hűtő-fagyasztó, sütő, mikrohullámú sütő, páraelszívó. A lakók kényelmét a konyhabútorba integrált led csíkkal megvilágított üvegburkolatú étkezőpult biztosítja bárszékekkel.
Partik, családi események kiváló helyszíne a 6 személyes étkező üvegasztallal, egyedi gyártású székekkel, tálalószekrénnyel, hangulatos rejtett megvilágítású álmennyezettel, lámpatestekkel.
A nappali bútora szintén pácolt borovi fenyő, bőr ülőgarnitúra, design lámpák. Üveg tolóajtó köti össze a 14,5 nm-es öntözőrendszerrel ellátott tetőkerttel.
A hálószoba parkettája magas fényű, ehhez készült kézi festésű hálószobabútor, kristály lámpatestek, angol designtapétás falpanel.
A fürdőszoba nagysága egyszerűségében rejlik, formatervezett falba épített csaptelepek, márványmosdók, térben álló csaptelep és fürdőkád, épített trópusi élményzuhany, padlóba épített ako folyóka. Rejtett értéke a tükör- és padlófűtés.
A lakás kialakítása:előszoba, 2 háló szoba, konyha, étkező, nappali , fürdőszoba, wc+kézmosó, terasz.

A lakási Zugló családi házas zöldövezeti újépítésű kislakásszámú energiatakarékos liftes társasház legfelső területén található. Az épület külső megjelenésében, belső kialakításában valamint a beépített anyagok tekintetében is korszerű technológiát, magas minőséget, képvisel.
A ház a jelenlegi legkorszerűbb energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik A+
Fűtésről és melegvízellátásról a SOLAR fűtés- és a használati melegvíz előállító RENDSZER gondoskodik.
A lépcsőházban korszerű világítási rendszert került kiépítésre, mely az alacsony elektromos közös költségen felül folyamatos alkony világítás révén szolgáltatja a lakók számára a sötétedésben is a biztonságot.